Ανοικτή στο TAXISnet η εφαρμογή ελέγχου της αίτησης Α21 για τα επιδόματα τέκνων που καταβάλλονται από τον ΟΓΑ.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Άνοιξε στο TAXISnet η εφαρμογή ελέγχου της αίτησης Α21 για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ μόνο για όσους έχουν ήδη υποβάλλει το έντυπο για το 2016.

Ειδικότερα όσοι αιτούντες θέλουν να ενημερωθούν για την πορεία του Α21 και την έγκριση ή απόρριψη του αιτήματος χορήγησης των επιδομάτων τέκνων και πολυτεκνικών μπορούν να εισέλθουν στην εφαρμογή (gsis.gr) και να ελέγξουν εάν θα πάρουν τα επιδόματα έως το τέλος του Ιουλίου ή θα πρέπει να προβούν σε περαιτέρω ενέργειες.

Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται μέσω της αίτησης Α21 στο TAXISnet και μόνο από συγκεκριμένο browser (firefox mozilla) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα ποσά που εγκρίθηκαν ενώ για περαιτέρω λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αναμένουν το άνοιγμα της εφαρμογής του ΟΓΑ.

Οι δικαιούχοι για να λάβουν τα οικογενειακά επιδόματα (επίδομα τέκνων, πολυτεκνικά επιδόματα) από τον ΟΓΑ έως το τέλος του Ιουλίου σύμφωνα με τον Οργανισμό θα έπρεπε έως τις 26 Ιουνίου να έχουν κάνει την αίτηση Α21 που συνεπάγεται και την υποβολή φορολογικής δήλωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΕΔΩ

Παρόμοια Άρθρα

coronovirus_eges
No Image
No Image