Ανάλυση Ασφαλιστικών Δεδομένων και Παροχή Προσωπικών Συμβουλών Σχεδιασμού Συνταξιοδότησης

Η Εταιρεία μας αναγνωρίζοντας την ανάγκη για παροχή έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης στα ερωτήματα που δημιουργούνται σε κάθε ασφαλισμένο για τα συνταξιοδοτικά του δικαιώματα, αποφάσισε να προσθέσει στις παρεχόμενες – προς το ευρύ κοινό – υπηρεσίες της, αυτό που μέχρι σήμερα προσέφερε μόνον σε λίγους πελάτες της, δηλαδή Ανάλυση Ασφαλιστικών Δεδομένων και Παροχή Προσωπικών Συμβουλών Σχεδιασμού Συνταξιοδότησηςγια ασφαλισμένους του Ο.Α.Ε.Ε. (πρώην Τ.Ε.Β.Ε. – Τ.Α.Ε. – Τ.Σ.Α.) , Δημοσίου ( & Στρατιωτικών), Ι.Κ.Α., Ε.Τ.Α.Α. και των άλλων Ταμείων.
Αναλύουμε μεθοδικά την ασφαλιστική ιστορία του κάθε ασφαλισμένου σε συνδυασμό (πάντα) με την τεκμηριωμένη εφαρμογή της  εκάστοτε ισχύουσας ασφαλιστικής – συνταξιοδοτικής νομοθεσίας και δίνουμε έγγραφες απαντήσεις με αναλυτικά στοιχεία σε κάθε ερώτημά σας.
Ενδεικτικά σας ενημερώνουμε για:
ØΠότε σας συμφέρει να βγείτε στη σύνταξη
ØΣε ποια ασφαλιστική κλάση ανήκετε
ØΤι κερδίζετε εάν αλλάξετε ασφαλιστική κλάση
ØΑν συμφέρει και πότε πρέπει να γίνει η αλλαγή
ØΑν σας συμφέρει να κάνετε εξαγορά ενσήμων, ποιο πλασματικό χρόνο θα   πρέπει να αναγνωρίσετε, πότε και με ποιο κόστος
ØΠοια είναι η καλύτερη λύση σε περίπτωση διαδοχικής – πολλαπλής
ασφάλισης
ØAν θεμελιώνετε δικαίωμα συνταξιοδότησης από κύριο ή και επικουρικό ταμείο και θα κάνουμε ανάλυση αποδοχών
ØΠότε είναι ο καλύτερος χρόνος για να υποβληθεί αίτηση για συνταξιοδότηση
ØΠοια δικαιολογητικά πρέπει να συγκεντρωθούν, πότε και από πού
Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε την πολύχρονη εμπειρία στο Εργατικό και Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό Δίκαιο μιας ομάδας έγκριτων εξειδικευμένων Συνεργατών μας – από όλη την Ελλάδα –  που προσφέρουν τις υπηρεσιές τους με υπεύθυνο τον, εκ των εταίρων, κ. Νικόλαο Πατέλη καθώς το πολυδαίδαλο νομικό πλαίσιο μας υποχρεώνει να χρησιμοποιήσουμε τον ειδικό κάθε Ταμείου ώστε να μεγιστοποιήσουμε το όφελος των πελατών μας χωρίς την επιβάρυνση των μετακινήσεων.
Πάγια θέση μας από το 1983 είναι ότι « ο κάθε πελάτης είναι ιδιαίτερος» έτσι θα αφιερώσουμε για τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ συνταξιοδοτικά ερωτήματα όλο εκείνο τον ΑΝΑΓΚΑΙΟ χρόνο ώστε να διατηρήσουμε, αλλά και να αυξήσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στον καθένα από τους πελάτες μας.
Η αμοιβή μας δεν είναι ποσοστό της σύνταξης σας, γιατί πολύ απλά εσείς την δικαιούστε εξ ολοκλήρου, αλλά επιθυμούμε να είναι δίκαιη, ανάλογη με τον απαιτούμενο χρόνο μελέτης της ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ περίπτωσης και τις ειδικές γνώσεις που απαιτούνται.
Αν είστε λοιπόν κοντά στην συνταξιοδότηση ή έχετε εύλογες απορίες ή ανησυχίες για το συνταξιοδοτικό σας μέλλον ζητήστε σήμερα μια προσωπική συνάντηση (στην έδρα μας: Ομονοίας 161 – Καβάλα) με τον υπεύθυνο για τα Συνταξιοδοτικά θέματα κο Νικόλαο Πατέλη στο τηλέφωνο 6936-901213 ή με τα υπόλοιπα μέσα “Επικοινωνίας” που διαθέτουμε, ώστε να συζητήσουμε από κοντά τον προβληματισμό σας. Ακόμη και αν η κατοικία σας είναι εκτός του Ν.Καβάλας οι σύχρονες μέθοδοι επικοινωνίας που διαθέτουμε “μηδενίζουν” την μεταξύ μας απόσταση και κάνουν δυνατή ακόμη και την “προσωπική” επικοινωνίας μας μέσω e-mail ή και τηλεδιάσκεψης .
Μην απευθυνθείτε στο Γραφείο μας αν θέλετε μια “απλή απάντηση εντός 24 ωρών” και όχι μια ολοκληρωμένη, έγκυρη και υπεύθυνη έγγραφη ή προφορική απάντηση, καθώς από το 1983 στόχος μας είναι η ποιότητα των συμβουλευτικών υπηρεσιών μας και όχι η ποσότητα των πελατών μας και η σπουδαιότητα του προς εξέταση θέματος απαιτεί τον ανάλογο κάθε φορά χρόνο από την πλευρά των ειδικών.
Μπορούμε επίσης, αν το επιθυμείται, να φροντίσουμε με ιδιαίτερη επιμέλεια και για την συγκέντρωση ή διακίνηση όλων των απαιτούμενων εγγράφων, όταν θα έρθει η ώρα της Συνταξιοδότησης σε συνεργασία μαζί σας αλλά με τρόπο ώστε να αφιερώσετε τον ελάχιστο δυνατό χρόνο επιδιώκοντας να σας απαλλάξουμε από το άγχος του λάθους ή της «τριβής» με γραφειοκρατικές διαδικασίες.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι παρεχόμενες υπηρεσίες δεν περιλαμβάνουν σε καμία περίπτωση συμβουλές για ιδιωτική ασφάλιση σε κάθε είδους συνταξιοδοτικά προγράμματα . Δεν είμαστε ειδικοί σε αυτό το θέμα.

Παρόμοια Άρθρα

No Image