35
ΧΡΟΝΙΑ

H Εταιρεια Γενικων Επιχειρηματικων Συμβουλων απο το 1983 παρεχει υπηρεσιες δινοντας εμφαση στην αποδοτικοτητα, τη συνεπεια και την εμπιστοσυνη.

Η εταιρια με την σημερινη της μορφη « Ν. ΠΑΤΕΛΗΣ – Β. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ Ο.Ε.» συσταθηκε με το από 01/02/04 Ιδιωτικο συμφωνητικο που δημοσιευθηκε με αρ. πρωτ. 44/01-02-04 στο Βιβλιο Εταιριων του Πρωτοδικειου Καβαλας,

αποτελεί τον καθολικό διάδοχο και την συνέχεια (καθώς διατηρεί ολόκληρο το πελατολόγιο και το έμψυχο δυναμικό των υπαλλήλων – συνεργατών, αλλά και τον εξοπλισμό καθώς ήταν και είναι ΑΔΥΝΑΤΗ, εκ των διατάξεων του Ν.3190/1955 που διέπει την λειτουργία της Ε.Π.Ε., η επιθυμητή μετατροπή της υπάρχουσας Ε.Π.Ε. σε Ο.Ε.) της εταιρίας με την επωνυμία «ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Ε.Π.Ε.» {διακριτικός τίτλος «Ε.Γ.Ε.Σ. ΕΠΕ» } που ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 1997 (ΦΕΚ τ.ΑΕ & ΕΠΕ 8582/10-12-1997) και η οποία Ε.Π.Ε. προήλθε από την συγχώνευση (σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.2166/1993) δύο ομορρύθμων εταιριών της «Β.Χρηστίδης – Α.Πατέλης  και Σια Ο.Ε.» και της «Δ.Πολύζος – Ν.Πατέλης και Σια Ο.Ε.» οι οποίες λειτουργούσαν από το 1985 και το 1983 αντίστοιχα.

Σημερα εταιροι της εταιριας είναι οι κ.κ. Νικολαος Πατελης του Γεωργιου και ο Βασιλειος Χρηστιδης του Σαββα, Πτυχιουχοι Ανωτατων Οικονομικων Σχολων και κατοχοι Αδειας Λογιστη - Φοροτεχνικου Α' Ταξης, ενω διαχειριστες της εταιριας ειναι ολοι οι εταιροι, ο καθενας ξεχωριστα, συμφωνα με το αρθρο 7 του καταστατικου.

Τόσο η εταιρία με την σημερινή της επωνυμία όσο και οι εταιρίες από τις οποίες προήλθε ασκούσαν την δραστηριότητά τους στην Καβάλα, ενώ σήμερα η διεύθυνση των ιδιόκτητων γραφείων (εμβαδού 220τμ) της εταιρίας είναι: Ομονοίας 161 – Καβάλα – Τ.Κ.65403.

Η εταιρία έχει, σχεδόν αποκλειστικά, έσοδα από την άσκηση των δραστηριοτήτων της λογιστικής τήρησης βιβλίων και λογιστικού ελέγχου και της παροχής φορολογικών συμβουλών , ενώ παράλληλα, έχει έσοδα και από την δραστηριότητα της παροχής επιχειρηματικών και διαχειριστικών συμβουλών  σε ιδιωτικές επιχειρήσεις καθώς υπάρχει αναμφίβολα συνάφεια και αλληλοεξάρτιση μεταξύ των δύο γενικών αυτών γενικών δραστηριοτήτων.

Συγκεκριμένα  η επιχείρηση παρέχει λογιστική και φοροτεχνική υποστήριξη σε επιχειρήσεις με βιβλία, κυρίως, Γ΄ κατηγορίας του Κ.Β.Σ., αναλαμβάνει τις διαδικασίες για την ίδρυση Ανωνύμων Εταιριών και Εταιριών Περιορισμένης Ευθύνης, παρέχει φοροτεχνικές συμβουλές σε περιπτώσεις επιχειρηματικών συγχωνεύσεων, συντάσσει μελέτες σκοπιμότητας για επενδύσεις και γενικά καλύπτει με τα εξειδικευμένα στελέχη της όλες τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητος από άποψη φοροτεχνική και λογιστική. Η εταιρία είναι κάτοχος αδείας λειτουργίας Γραφείου Παροχής Λογιστικών – Φοροτεχνικών Υπηρεσιών (αρ.αδείας 506/2004) Α’ Τάξης σύμφωνα με το άρθρο 15 του  Π.Δ.340/1998 και τον ν.2515/97, άδεια που χορηγεί το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, βάσει του νόμου.

Επίσης είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Θεματικών Συμβούλων του Ε.Ο.Μ.Μ.Ε.Χ. με αριθμό μητρώου Α/07 και ως εκ τούτου μπορεί να συμμετέχει ως Θεματικός Σύμβουλος επιχειρήσεων στα πλαίσια προγραμμάτων επιχορήγησης που εποπτεύει και διαχειρίζεται ο Ε.Ο.Μ.Μ.Ε.Χ.

Η εταιρία μας σε όλους τους τομείς των υπηρεσιών που παρέχει εφαρμόζει ένα δικό της σύστημα διαχείρισης με σκοπό τον έλεγχο της προσφερόμενης υπηρεσίας στα διαφορετικά στάδια, επιτυγχάνοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την μείωση των λαθών και των παραλήψεων, καθώς τις περισσότερες φορές κάτι τέτοιο μπορεί να καταστρέψει την προσπάθεια ακόμη και ενός έτους.

NEWSLETTER

Γραφτείτε στο Newsletter της εταιρίας μας για να μάθετε νέα που αφορούν την επιχείρησή σας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εταιρεια Γενικων Επιχειρηματικων Συμβουλων

Το έμψυχο δυναμικό μας προσεγγίζει κάθε πελάτη μεταφέροντας την εμπειρία, τη γνώση και την ικανότητα σε συνδυασμό με την επαγγελματική μας δεοντολογία  και την άρτια υλικοτεχνική υποδομή και οργάνωση.

Δεύτερη ευκαιρία – μέσα στο 2020 – για όσους έχασαν τις ρυθμίσεις των 12, 24 ή 120 δόσεων!

Και τα χρέη του 2019 μπαίνουν στη νέα πάγια ρύθμιση των 24/48 δόσεων, σύμφωνα με το «παραθυράκι» που ανοίγει το...

Ποιοι εξαιρούνται από τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής για το «χτίσιμο» του αφορολόγητου στην χρήση 2018

Τρίτη 30 Απριλίου 2019 Αρκετοί φορολογούμενοι εξαιρούνται φέτος από την υποχρέωση χρήσης ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής για το "χτίσιμο" του αφορολόγητου...

Ποιοι πρέπει να περάσουν από την Εφορία πριν την υποβολή της φετινής φορολογικής δήλωσης

Τρίτη 30 Απριλίου 2019 Παντρεμένοι, χωρισμένοι και όσοι δεν εισέπραξαν ενοίκια στη λίστα της ΑΑΔΕ. Με βραδείς ρυθμούς συνεχίζεται η...

Εκτός των 120 δόσεων όσοι δεν πληρώνουν τις εισφορές του 2019!

Αυτόματα θα χάνουν τη ρύθμιση όσοι δεν πληρώνουν τόσο τις δόσεις για τα παλαιά χρέη, όσο και τις τρέχουσες εισφορές...

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δήλωσης για μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα

Παρατείνεται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019, η προθεσμία υποβολής δήλωσης προς τους δήμους από ιδιοκτήτες ακινήτων μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων, προκειμένου...

Ε.Γ.Ε.Σ.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ