ΔΕΘ-HELEXPO 2017 (9-17/11) B2B MEETINGS με επιχειρήσεις από την Κίνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καβάλα 23.08.2017

Θέμα: «ΔΕΘ-HELEXPO 2017 (9-17/11) B2B MEETINGS με επιχειρήσεις από την Κίνα»

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει ότι η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ-HELEXPO AE) και ο οργανισμός Enterprise Greece για την άρτια υποστήριξη των επισκεπτών και των εκθετών της 82ης ΔΕΘ, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου με τιμώμενη χώρα την Κίνα, και την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, έθεσαν σε λειτουργία ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα,
https://thessalonikifair-2017.b2match.io/
στην οποία εκθέτες και επισκέπτες της Έκθεσης θα μπορούν να καταχωρήσουν συνοπτικό προφίλ τους στα αγγλικά και να διοργανώσουν διμερείς 30λεπτες επιχειρηματικές συναντήσεις, κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Μέσω της πλατφόρμας, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αναζητήσει βάσει κλάδου και άλλων καταχωρημένων στοιχείων, εκθέτη ή επισκέπτη της έκθεσης και να ορίσει συνάντηση στον χώρο του εκθέτη ή σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα για Β2Β συναντήσεις. Η πλατφόρμα υποστηρίζεται και από ειδική εφαρμογή για χρήση από κινητό τηλέφωνο (Android και IOS).

Σημειώνουμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη δυνατότητα πραγματοποίησης συναντήσεων Β2Β είναι η χρήση της ανωτέρω πλατφόρμας και φυσικά η έγκαιρη ενημέρωση όλων και η εισαγωγή των απαραίτητων στοιχείων (προφίλ, ενδιαφέρον, χώροι για τα Β2Β, κλπ). Η ΓΔ Επενδύσεων του Enterprise Greece έχει ορίσει ομάδες εργασίας, πριν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης για την αποτελεσματική υποστήριξη των ενδιαφερομένων. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

Για κάθε υποστήριξη μπορείτε να καλείτε στο 2103355726 ή να στέλνετε email στο info@enterprisegreece.gov.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Καβάλας Enterprise Europe Network, κα. Σούζη Μαυρομμάτη τηλ. 2510 222212 εσωτ. 4. , κα. Δέσποινα Παρασύρη εσωτ. 11.

Ο Πρόεδρος
Άγγελος Τσατσούλης

Παρόμοια Άρθρα

No Image
coronovirus_eges
No Image