Ενέργειες κατά της πιθανότητας παραγραφής της απαίτησης είσπραξης της επιδότησης του 4% από τον ΟΑΕΔ των επιχειρήσεων του Ν.Καβάλας

Σε ενημερωτική συνάντηση που έγινε σήμερα 12/5 στο Επιμελητήριο Καβάλας με παρουσία πολλών Επιχειρηματιών του Νομού Καβάλας – αλλά όχι και πολλών καθώς το μέτρο αφορέ εκατοντάδες επιχειρήσεων – έγινε ενημέρωση από την Διοίκηση του Επιμελητηρίου για την απώλεια του δικαιώματος είσπραξης (ή διεκδίκησης είσπραξης) της επιδότησης του 4% για το 1ο εξάμηνο του 2010 μέχρι 31/12/2015.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ενημέρωσε ότι το επιμελητήριο θα αναλάβει πρωτοβουλία για τον συντονισμό των επαγγελματιών που θίγονται από την παραγραφή που είναι πολλά εκατομμύρια ευρώ για τον Ν.Καβάλας ώστε να διεκδικήσουν δικαστικά το “πάγωμα” της περιόδου παραγραφής της απαίτησης απο το Ελληνικό Δημόσιο.

Οι επιχειρήσεις σε 1η φάση θα πρέπει να συγκεντρώσουν αντίγραφα των πρωτοκολημένων αιτήσεων που υπέβαλλαν γιια το χρονικό διάστημα από 1/1/2010 – 31/12/2014 που δεν έλαβε επιδότηση και μόλις θα βγεί η ανακοίνωση από το Επιμελητήριο να καταθέσουν εκεί.

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση θα ενημερωθούν με το κόστος του Δικαστικού αγώνα καθώς και τυχόν άλλα δικαιολογητικά που θα απαιτηθούν.

Παρόμοια Άρθρα

coronovirus_eges
No Image
No Image