Η συμφωνία που “πέτυχε” μετά από επίπονη διαπραγμάτευση ο Πρωθυπουργός πρέπει να μας ενώσει και όχι να μας διχάσει σαν λαό

Πολύ σύντομα θα μάθουμε τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Όλοι θα σκεφτούν ότι πρόκειται για μια λεόντειο συμφωνία και ότι ίσως η Ελληνική Κυβέρνηση έπεσε στον λάκο που η ίδια έσκαψε.

Όμως αυτό που προέχει τώρα τις επόμενες ημέρες και μήνες είναι να βρουν τον τρόπο όλα τα κόμματα του λεγόμενου “δημοκρατικού τόξου” να παραμερίσουν τις διαφορές τους για 1η φορά στην νεώτερη ιστορία μας και να εργασθούν από κοινού με γνώμονα την ευημερία του Ελληνικού Λαού.

Το οφείλουν  όχι για να λάβουν άφεση αμαρτιών για τα “λάθη του παρελθόντος” αλλά για να αποδείξουν ότι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν είναι απλά μια καραμέλα που την πιπιλίζει ο καθένας με την σειρά του όταν τον συμφέρει αλλά μπορεί να ενώσει τις υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου ώστε παραμερίζοντας ο καθένας το “κομματικό” και ατομικό συμφέρον να  εργασθεί για το κοινωνικό σύνολο και ιδίως τους οικονομικά ασθενέστερους αλλά κυρίως και πάνω από όλα για το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

Και όλοι εμείς ας δούμε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο…

 

Παρόμοια Άρθρα

No Image
No Image
No Image