Από 5/9/2016 καταβολή εισφορών στο ΙΚΑ με χρήση Ταυτότητας Πληρωμής Τρεχουσών Εισφορών

Με το Αριθμ. Πρωτ E40/433 έγγραφό του το ΙΚΑ γνωστοποιεί την έναρξη εφαρμογής διεκπεραίωσης των ταμειακών συναλλαγών μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ με χρήση ενός μοναδικού 30ψήφιου κωδικού που αντιστοιχεί σε κάθε Αριθμό Μητρώου Εργοδότη (Α.Μ.Ε.) ή Αριθμό Μητρώου Οικοδομοτεχνικού Έργου (Α.Μ.Ο.Ε.) και ονομάζεται Ταυτότητα Πληρωμής Τρεχουσών Εισφορών (Τ.Π.Τ.Ε.).

Η Τ.Π.Τ.Ε. θα αποδοθεί κεντρικά σε κάθε Αριθμό Μητρώου Εργοδότη ή Αριθμό Μητρώου Οικοδομοτεχνικού Έργου του Ι.Κ.Α.- Ε.Τ.Α.Μ. προκειμένου να πραγματοποιούνται οι καταβολές των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ με τη χρήση του εν λόγω 30ψήφιου (Τ.Π.Τ.Ε.) χωρίς αναφορά σε μισθολογική περίοδο, Α.Μ.Ε. ή Α.Μ.Ο.Ε. και Α.Φ.Μ.. Σημειώνουμε ότι ο κωδικός Τ.Π.Τ.Ε. θα αποδίδεται άπαξ και δεν θα μεταβάλλεται.

Όλοι οι εργοδότες Κοινών Επιχειρήσεων, Οικοδομοτεχνικών Έργων και Δημοσίου θα καταβάλουν τις τρέχουσες ασφαλιστικές εισφορές στα πιστωτικά ιδρύματα με τη χρήση της Τ.Π.Τ.Ε. από 05/09/2016 και στο εξής.

Όλη η Εγκύκλιος του ΙΚΑ ΕΔΩ

Παρόμοια Άρθρα

coronovirus_eges
No Image