ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ για 50 Ανέργους του Δ.Καβάλας

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Του Λογιστικού Γραφείου

«ΠΑΤΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο.Ε.»

και Συνεργάτες

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ για 50 Ανέργους

Η Εταιρία μας λειτουργεί στον Δήμο Καβάλας από το 1983 ασκώντας αποκλειστικά το λειτούργημα του Λογιστή – Φοροτεχνικού.

Το 2011 είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους μας καθώς η οικονομική κρίση έπληξε ιδιαίτερα τον Ν. Καβάλας δημιουργώντας πάρα πολλούς νέους ανέργους . Ταυτόχρονα οι μεγάλες αλλαγές στην φορολογία εισοδήματος καθιστούν σχεδόν αδύνατη την ορθή σύνταξη της φορολογικής δήλωσης από απλούς φορολογούμενους.

Θέλοντας να συνδράμουμε την προσπάθεια των ανέργων για κάλυψη των βασικών τους αναγκών και υποχρεώσεων, αξιολογώντας ότι στην δεδομένη χρονική στιγμή το μόνο που μπορούμε να προσφέρουμε, χωρίς να κλονισθούμε οικονομικά, είναι ΧΡΟΝΟΣ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ και ΓΝΩΣΕΙΣ αποφασίσαμε:

Nα βοηθήσουμε πενήντα (50) οικογένειες του Δήμου Καβάλας που θέλουν ή πρέπει να υποβάλλουν Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος για την χρήση 2010 συντάσσοντας και υποβάλλοντας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος της Οικογένειας με τις εξής προϋποθέσεις (ώστε να βοηθήσουμε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σήμερα πραγματικό πρόβλημα, οι οποίες όμως θέλουν να είναι συνεπείς με τις φορολογικές τους υποχρεώσεις) όλες ίσης σημασίας:

1.- Να είναι κάτοικοι του Δήμου Καβάλας

2.- Τουλάχιστον ο ένας σύζυγος άνεργος (με επίδομα ανεργίας από ΟΑΕΔ του Ν.Καβάλας) -στο 2010- για διάστημα πάνω από (3) μήνες (αναγκαία βεβαίωση)

3.- Εισοδήματα ΜΟΝΟΝ από μισθούς ή συντάξεις και Επίδομα Ανεργίας

4.- Να έχει υποβάλλει δήλωση τουλάχιστον για το προηγούμενο έτος

Υπεύθυνος για επικοινωνία αλλά και την ενημέρωση των ενδιαφερομένων για την συγκέντρωση των δικαιολογητικών είναι ο Γιώργος Πατέλης (τηλ.2510-226224 και 6936901211) πρωϊνές ώρες από 9.00 – 14.00, Δευτέρα – Παρασκευή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν άμεσα την επιθυμία τους για χρήση της προσφοράς μας τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως (Ομονοίας 161 – Καβάλα) , ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Η μέχρι σήμερα παρουσία μας αποτελεί την καλύτερη εγγύηση ότι εμείς και οι τέσσερεις έμπειροι Συνεργάτες μας θα αντιμετωπίσουμε την φορολογική δήλωση του καθενός εξ αυτών με την ίδια ευθύνη που δείχνουμε και για τον πλέον παλιό μας πελάτη.

Με εκτίμηση

Για την Εταιρία

Νικόλαος Γ. Πατέλης

Παρόμοια Άρθρα

No Image
No Image
No Image