ΕΓΕΣ: Ενημερωτικό Δελτίο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια της προσπάθειάς μας να συνεισφέρουμε στην έγκυρη και όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη ενημέρωση σας για τις εξελίξεις που παρατηρούνται στον εγχώριο οικονομικό χώρο, έχουμε προσθέσει στην Ιστοσελίδα μας μία νέα κατηγορία άρθρων με την ονομασία “Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες”.

Στην κατηγορία αυτή, θα μπορείτε να βρίσκετε νέες, ηλεκτρονικές υπηρεσίες, οι οποίες παρέχονται και θα παρέχονται στο μέλλον από τις Δημόσιες Υπηρεσίες και Οργανισμούς προς το κοινό, για την εξυπηρέτησή του από την άνεση του σπιτιού του. Η κατηγορία αυτή, θα ενημερώνεται και θα εμπλουτίζεται συνεχώς. Θα πρέπει να αναφέρουμε επίσης, ότι παρατηρείται μία συνεχής προσπάθεια από τις Δημόσιες Υπηρεσίες και Οργανισμούς για την αμεσότερη και ευκολότερη εξυπηρέτηση του κοινού, ωστόσο, οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρονται προς το παρόν, θεωρούμε ότι χρίζουν περαιτέρω βελτίωσης.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλο αυτό το διάστημα, από τον Σεπτέμβριο του 2011, ημερομηνία που πρώτοι για την πόλη της Καβάλας, ως εταιρεία παροχής κυρίως λογιστικών υπηρεσιών ξεκινήσαμε να διατηρούμε το προσωπικό εταιρικό μας site, έως και σήμερα, όπου καθημερινά πάνω από 200 επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, επιλέγουν την Ιστοσελίδα μας για να ενημερώνονται και να επικοινωνούν μαζί μας για θέματα που τους απασχολούν, γεγονός που μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε επί του συνόλου των υπηρεσιών που παρέχουμε, επτά ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα. Μην διστάζετε να επικοινωνείτε μαζί μας ή ακόμα και να κλείσετε κάποιο ραντεβού και να μας επισκεφτείτε στα ιδιόκτητα γραφεία μας,  στην πόλη της Καβάλας, στην οδό Ομονοίας 161.

Με εκτίμηση,

Εκ της Διευθύνσεως της ΕΓΕΣ ΟΕ
Εταιρεία Γενικών Επιχειρηματικών Συμβούλων

Παρόμοια Άρθρα

Panorama Hill Hotel