Πρόσκληση των Συνεργατών της ΕΓΕΣ σε ενημερωτική συνάντηση


Καβάλα, 13/02/2014

Με αφορμή της συμπλήρωσης 30 χρόνων συνεχούς Επαγγελματικής παρουσίας στην Καβάλα και συνεχίζοντας να προσφέρουμε με την ίδια συνέπεια Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους Πελάτες που είχαμε την τιμή να μας εμπιστευτούν, στην ΕΓΕΣ, αποφασίσαμε ότι είναι αναγκαίο, να προχωρήσουμε σε μία ενημέρωση, όχι μέσα από μια επιστολή ή την συνηθισμένη προσωπική ενημέρωση που υλοποιούμε καθημερινά, αλλά μέσα από μια πρωτοπόρα, για τα δεδομένα της Καβάλας, συλλογική ενημερωτική ημερίδα.

Αξιολογήσαμε ότι οι σημαντικές αλλαγές στο φορολογικό τοπίο, το οποίο είχαμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, μας υποχρεώνουν να χρησιμοποιήσουμε μια πιο ενδεδειγμένη μέθοδο και να διοργανώσουμε για τους πελάτες μας  ένα «κλειστό σεμινάριο» στην διάρκεια του οποίου θα προσπαθήσουμε να σας παρουσιάσουμε με σαφήνεια τις πολλές και ουσιαστικές αλλαγές, που αναγκαστικά θα επηρεάσουν λίγο ή περισσότερο τα επιχειρηματικά σας σχέδια, καθώς απαιτείται όλοι μας να προσαρμόσουμε την καθημερινότητά μας στο νέο νομοθετικό φορολογικό πλαίσιο που επηρεάζει το οικονομικό περιβάλλον .

Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους Πελάτες και Συνεργάτες τις ΕΓΕΣ να παρευρεθούν στην εκδήλωση που διοργανώνουμε, στο Ξενοδοχείο Lucy την Δευτέρα 17/02/2014 και από ώρα 17.30 – 20.30.

Καθώς ανέκαθεν υποστηρίζαμε, έμπρακτα, ότι «καλός Πελάτης είναι ο ενημερωμένος Πελάτης» θέλουμε να δοκιμάσουμε, μαζί σας, αυτόν τον νέο τρόπο ενημέρωσης που παρά την αυξημένη δυσκολία του πιστεύουμε ότι θα μας δώσει την ευκαιρία, και την ηθική ικανοποίηση, να σας παρέχουμε την επιθυμητή για εμάς, αλλά και εσάς ελπίζουμε, υπεύθυνη ενημέρωση στην ισχύουσα από 1/1/14 φορολογική  και εργατική νομοθεσία με στόχο να βελτιώσουμε την συνεργασία μας, να μειώσουμε τις πιθανές, μελλοντικές, μη παραγωγικές δαπάνες σας αλλά και να σας δώσουμε το ερέθισμα να συζητήσουμε όλοι μαζί και να ανταλλάξουμε απόψεις ψάχνοντας λύσεις σε ατομικούς προβληματισμούς ή γενικές απορίες.

Παρόντες εμείς και όλοι εσείς που καλύπτεται ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών δραστηριοτήτων, θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια επιχειρηματική ομάδα με συνδετικό κρίκο τους ανθρώπους που στελεχώνουν την Ε.Γ.Ε.Σ. Ο.Ε. και δεν αποκλείεται, με αφορμή αυτή την συνάντηση, η επιχειρηματική γνωριμία  των πελατών μας μεταξύ τους να εξελιχθεί και σε συνεργασία.

Παρακολουθήσαμε 4 σεμινάρια σε διάστημα 3 μηνών και αφιερώσαμε δεκάδες ώρες σε μελέτη των νέων διατάξεων ώστε να είμαστε  έτοιμοι να απαντήσουμε υπεύθυνα, όπως εδώ και 30 χρόνια, σε ότι σας προβληματίζει και ελπίζουμε ότι όλοι μας θα φύγουμε κερδισμένοι.

Εκ της Διευθύνσεως της ΕΓΕΣ Ο.Ε.

Νικόλαος Πατέλης  &  Βασίλειος Χρηστίδης

Παρόμοια Άρθρα

Panorama Hill Hotel