Η αμηχανία του Έλληνα Πρωθυπουργού , Τα «ΑΓΓΛΙΚΑ» του ΚΛΙΝΤΟΝ και τα σχόλια των “επενδυτών” ! Τα… 30 λεπτά που «ίδρωσαν» τον έλληνα πρωθυπουργό!

Αυτά που δεν θα ακούσετε στην ΕΡΤ

Αναμφίβολα, η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο ετήσιο συνέδριο Clinton Global Initiative στη Νέα Υόρκη δεν ήταν από εκείνες που θα… κοσμούν το γραφείο του!

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, εμφανίστηκε αρκετές φορές αμήχανος, καθώς δεν μπορούσε να απαντήσει σε ερωτήσεις του Μπιλ Κλίντον, την ίδια ώρα που οι επενδυτές γελούσαν, δίνοντας μια «άσχημη» εικόνα για την χώρα μας…

Ο Αλέξης Τσίπρας, στα 30 λεπτά παρουσίας του, έδινε άλλες απαντήσεις, «κόμπλαρε» όταν ο Κλίντον επέμενε να τον ρωτάει σε ποιους τομείς η Ελλάδα θα μπορούσε να προσελκύσει επενδύσεις, ενώ η μεγαλύτερη στιγμή αμηχανίας ήταν όταν ο πρώην αμερικανός πρόεδρος τον ρώτησε εάν ξέρει πως στην Βόρεια Ελλάδα γίνεται παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας την οποία η Ελλάδα πουλάει στη Γερμανία. Εκεί, ο Έλληνας πρωθυπουργός έδειξε άγνοια ως προς την απάντηση, χαμογέλασε, ωστόσο χαμογέλασαν και οι… επενδυτές που παρακολουθούσαν!

Το ακροατήριο μάλιστα ξέσπασε σε γέλια όταν ο Μπιλ Κλίντον είπε στον Αλέξη Τσίπρα – εν είδη αστεϊσμού- αν επί της ουσίας καλεί τους επενδυτές να υπογράψουν στην Ελλάδα ένα «τσεκ» και να τοποθετήσουν τα χρήματά τους, με τον Έλληνα πρωθυπουργό να… σιωπά και εν συνεχεία, επικαλούμενος τις εξελίξεις στην Ουκρανία, τη Λιβύη και το προσφυγικό, κάλεσε την παγκόσμια κοινότητα να επενδύσει ώστε να παραμείνει η Ελλάδα σταθερή…

www.crashonline.gr

Παρόμοια Άρθρα

No Image
No Image
No Image