Όλοι δικαιούμαστε να διεκδικήσουμε ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ του Επιμελητηριακού θεσμού

Με στόχο την προστασία και την προαγωγή της Επιχειρηματικότητας στον Ν. Καβάλας οραματιζόμαστε ένα δυνατό Επιμελητήριο ως συμπαραστάτη όλων των Μελών του με ισονομία και ισοπολιτεία και με δράσεις πλήρως ανταποδοτικές στις συνδρομές μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ μας μπορεί να αναπληρώσει τα χαμένα χρόνια, γιατί έχει όραμα αλλά και υλοποιήσιμο πρόγραμμα (που αναρτήσαμε στο www.zisimou.gr  όμως απαιτεί λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σου για να το μελετήσεις), παρέχοντας ΙΣΕΣ ευκαιρίες σε ΟΛΑ τα Μέλη του.

Έτσι αποφάσισα να ενώσω τις γνώσεις, την συνέπεια και την εμπειρία μου με όλους τους Επιχειρηματίες – νέους και παλαιούς – που συμμετέχουν στον Συνδυασμό “ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ” και να εκτεθώ στην δημοκρατική κρίση των Επιχειρηματιών και των Συναδέλφων μου, για μια ακόμη φορά, διεκδικώντας την μία από τις τρεις ψήφους που δικαιούνται όσοι ανήκουν στο Τμήμα ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ του Επιμελητηρίου Καβάλας στις Εκλογές 10/12 στην Θάσο (09.00-16.00) και 11-12/12/17 στην Καβάλα (08.00-18.00).

Όμως, χωρίς την δική σου μετακίνηση από την δουλειά σου στον τόπο ψηφοφορίας, δεν μπορούμε να αλλάξουμε εποχή βγαίνοντας από τον χειμώνα και το τέλμα της Ελληνικής ύφεσης. Να αφήσουμε πίσω μας την κρίση που βόλευε τα βασικά στελέχη της απερχόμενης διοίκησης, που ασκούσαν διοίκηση εδώ και 11 χρόνια, ως άλλοθι για την αδράνεια τους, καθώς κάθε προσπάθεια εξόδου από την ύφεση απαιτεί (α) δουλειά και (β) διάθεση προσφοράς, που όλοι γνωρίζουν ότι δεν μου έλειψαν ποτέ.

Συμμετέχεις, λοιπόν, για να αλλάξεις τις συνθήκες τις δουλειάς σου και της ζωής σου, για σένα και την οικογένειά σου για τον άνεργο νέο της οικογένειας σου ή τον γείτονά σου.

Εσύ θα εκπροσωπήσεις και κάποιους από τα 6.500 Μέλη που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου γιατί οφείλουν, δικαιολογημένα μετά τόσα χρόνια κρίσης , κάποια  συνδρομή τους.

Δεν θέλω να έρθω αυτές τις ημέρες μπροστά σου για να ζητήσω την ψήφο σου και μόνον, αλλά εσύ, όπως και όλος ο Επιχειρηματικός κόσμος του Ν. Καβάλας, ξέρετε ότι είμαι άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων αφιερώνοντας για το κοινό καλό, όπως έως τώρα έκανα, το αναντικατάστατο ανθρώπινο αγαθό: τον προσωπικό μου ΧΡΟΝΟ.

Και εγώ όπως και εσύ χόρτασα από λόγια, αλλά με τα λόγια, ακόμη και τα παχιά, δεν γεμίζει το τραπέζι και έτσι αποφάσισα να σηκωθώ από την καρέκλα μου και να συμμετέχω σε μια προσπάθεια που έχει ανάγκη ο τόπος μου.

Εγώ θέτω όλο τον αναγκαίο χρόνο για 4 χρόνια στην διάθεσή σου, σαν αντιστάθμισμα του δικού σου κάποια από τις 3 ημέρες.

Έχοντας εμπιστοσύνη στην μνήμη και στην κρίση σου, ζητώ να σκεφτείς και να αποφασίσεις γιατί πρέπει να ασκήσεις το δικαίωμά σου ΤΩΡΑ, αξιολογώντας ότι η επόμενη ευκαιρία να διορθώσεις ότι   βασανίζει το μυαλό σου, θα είναι μετά 4 χρόνια. Αντέχεις να το αναβάλεις ;

Στήριξε ΤΩΡΑ τον Συνδυασμό μας με την ψήφο σου και με την διάδοση των απόψεών μας.

Είμαστε πολλοί, ας γίνουμε περισσότεροι και να δημιουργήσουμε ένα δίκαιο Επιμελητήριο που φροντίζει για ΟΛΑ τα Μέλη του σε όλο τον Νομό. Από τις πόλεις μέχρι τα χωριά.

Φτάνουν οι μετριότητες σε δράσεις και οράματα, τα μικρά – αλλά ευέλικτα – προγράμματα (παρά την αντιγραφή επί 10ήμερο) , η λίγη δουλειά, τα σεμινάρια που τα προτείνει κάποιο ΚΕΚ εκτός Καβάλας και όχι τα Μέλη, η πρόσκληση ημετέρων «συμβούλων» προς άγραν πελατείας από τους μικροεπιχειρηματίες που συνθλίβονται, η απλή διαχείριση ενός θεσμού προς χάριν των «ολίγων» εκ των οποίων 14 σήμερα είναι και υποψήφιοι μαζί τους.

Εμείς λέμε: Καμία ανάθεση σε επιχείρηση με σχέση μέχρι 4ου βαθμού συγγένειας με Μέλος του Δ.Σ.. Αυτοί ακόμη ψάχνουν το νόμιμο με το ηθικό όπως το παραδέχτηκαν.

Όλοι δικαιούμαστε να διεκδικήσουμε ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ

Πατήστε στην φωτογραφία μου για να δείτε ένα σύντομο βιογραφικό όσοι δεν τα γνωρίζεται όλα για μένα.

ΠΑΤΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

Παρόμοια Άρθρα

No Image
coronovirus_eges
No Image